Strony
Strona główna
Filmy o gotowaniu
Jedzenie obrazki
akcesoria kulinarne
Film Moje PrzepisyDB
Zakupy
Pomysł na cos dobrego jedzenia
Mój blog poświęcony jest gotowaniu
Kontakt
Opis o Moje PrzepisyDB
Filmy
Tapety
Moja ulubiona strona to Moje Przepisy:
środa, 17 sierpnia 2016
Porady Czytelników: Przetwory na medal
Nim zamkniesz słoik z dżemem lub konfiturą , nalej na wierzch trochę spirytusu. Zapobiegnie to pojawieniu się pleśni. Po pasteryzacji naczynia odwróć do góry dnem i zawiń w koc, by powoli stygły. To dodatkowo zakonserwuje ich zawartość.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz