Strony
Strona główna
Filmy o gotowaniu
Jedzenie obrazki
akcesoria kulinarne
Film Moje PrzepisyDB
Zakupy
Pomysł na cos dobrego jedzenia
Mój blog poświęcony jest gotowaniu
Kontakt
Opis o Moje PrzepisyDB
Filmy
Tapety
Moja ulubiona strona to Moje Przepisy:
środa, 17 sierpnia 2016
Porady Czytelników: Przypalony Ryż
Jeśli przydarzy się nam przypalić ryż gotowany bez torebki foliowej, wystarczy na wierzchu położyć kawałek chleba i odstawić na 10 min. Pieczywo wchłonie zapach spalenizny. Następnie musimy jedynie wyrzucić przypalony ryż z dna garnka.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz