Strony
Strona główna
Filmy o gotowaniu
Jedzenie obrazki
akcesoria kulinarne
Film Moje PrzepisyDB
Zakupy
Pomysł na cos dobrego jedzenia
Mój blog poświęcony jest gotowaniu
Kontakt
Opis o Moje PrzepisyDB
Filmy
Tapety
Moja ulubiona strona to Moje Przepisy:
sobota, 24 września 2016
chrupiący kurczak panierka do drobiu klasyczny
Sposób Przyrządzenia:
Mięso umyć, pokroić na 4 kotlety i delikatnie rozbić tłuczkiem. Kotlety
zamoczyć w mleku lub wodzie i obtoczyć w panierce, mocno dociskając ręka. Nie solić.Smażyć na małym ogniu, na oleju rozgrzanym do 180 C.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz