Strony
Strona główna
Filmy o gotowaniu
Jedzenie obrazki
akcesoria kulinarne
Film Moje PrzepisyDB
Zakupy
Pomysł na cos dobrego jedzenia
Mój blog poświęcony jest gotowaniu
Kontakt
Opis o Moje PrzepisyDB
Filmy
Tapety
Moja ulubiona strona to Moje Przepisy:
poniedziałek, 5 września 2016
Porady kulinarne: Smażenie na maśle
Żeby masło podczas smażenia nie przypaliło się należy na patelnie najpierw nalać trochę oliwy lub oleju. Kiedy tłuszcz się podgrzeje, dodać masło. Po rozpuszczeniu masła włożyć na patelnię produkty, które chcemy usmażyć.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz